ladiesfirstprospectusdutch

Titel: Ladies First Lees de details in English, Español, русский, עברית

Uiterste datum voor inzending: 31 October 2015

Onderwerp: Kunst gemaakt door vrouwen

Jury: Yael, Tamar, and Shira van der Wouden

Alle media toegestaan show

Geldprijzen

Openingsdatum Tentoonstelling: 16 November 2015

Wat is het thema van deze expositie?

Wat zijn de beoordelingscriteria?

Wie zijn de juryleden voor deze expositie?

Wat is de uiterste datum voor inzending?

Wat zijn de regels voor inzending?

Wanneer worden we geïnformeerd ?

Van wanneer tot wanneer is de expositie?

Waar wordt de expositie gehouden?

Welke kunst komt in aanmerking voor de expositie?

Is bepaalde kunst uitgesloten van de expositie?

Hoe meld ik me aan voor de expositie?

Wat zijn de toelatingskosten?

Wat is in de toelatingskosten inbegrepen?

Hoeveel kunstwerken mag één inzending omvatten?

Hoe moet ik mijn beeldbestanden klaarmaken voor verzending, en hoe moet ik ze van naam voorzien?

Hoe stuur ik een afbeelding van mijn werk in?

Moet ik ook mijn kunstwerk insturen?

Moet mijn werk te koop zijn?

Treed the ArtisTTable ook op als verkoop agent?

Wat is het beleid van the ArtisTTable op het gebied van auteursrechten?

Wat zijn de prijzen?

Hoe worden de prijzen uitgereikt?

Wat is de publieksprijs?

Hoe kan ik stemmen voor de publieksprijs?

Wat is de ArtisTTable?

Is the ArtisTTable alleen online?

Welke activiteiten doet the ArtisTTable nog meer?

Wie zijn Tali en Royce?

Hoe kan ik in contact komen met the ArtisTTable?

Heb je nog vragen?

Ik heb alles gelezen, en wil graag door naar het registratieformulier.

THEMA

Deze expositie, Ladies First, staat open voor alee soorten werk in elk medium, en alle onderwerpen. Het bindende thema voor deze expositie is dat al het werk gemaakt is door vrouwelijke kunstenaars.

Alle vrouwelijke kunstenaars zijn uitgenodigd om hun werk in te sturen voor deze ArtisTTable online expositie genaamd Ladies First op www.ArtisTTableOnline.com. Het werk van de kunstenaars die zijn toegelaten wordt een maand lang tentoongesteld, met een beschrijving van het tentoongestelde werk en contactinformatie van de kunstenaar. (Nadat de expositie is gesloten blijft het werk te vinden in het ‚Archief’ of ‚Shelved section van de site.)

Toegelaten kunstenaars dingen mee naar één van de drie contant prijzen.

ONDERWERP/ JURYCRITERIA

Ladies First staat open voor alle onderwerpen gemaakt door vrouwelijke kunstenaars.

• Originaliteit

• Interpretatie van het thema

• Algehele artistieke kwaliteit en compositie van het werk

JURY SAMENSTELLING

Yael, Tamar, and Shira van der Wouden

UITERSTE DATUM VOOR INZENDING

Het registratieformulier moet ingevuld zijn, het inschrijfgeld moet zijn overgemaakt, en de afbeeldingen van de kunstwerken moeten zijn ingestuurd voor 31 oktober 2015

RICHTLIJNEN VOOR INZENDING

Vul het registratieformulier in. Maak het inschrijfgeld over. Stuur de afbeeldingen van je kunstwerken in voor de uiterste datum voor inzending.

Inzendingen worden gejureerd op basis van de digitale afbeeldingen. Afbeeldingen kunnen worden ingestuurd naar info@artisttableonline.com.

Afbeeldingen moeten 72 dpi zijn, JPG formaat en 800 pixels over de langste zijde.

Afbeeldingen moeten van hoge kwaliteit zijn om te worden toegelaten. Onscherpe, of slecht belichte afbeeldingen en afbeeldingen waarvan de benaming niet klopt, worden niet in behandeling genomen

HOE STUUR JE WERK IN

_Schrijf een korte artistieke verklaring bij je inzending. Maximaal 300 woorden

_Vul het Ladies First registratieformulier in. Via de link onderaan deze pagina.

_Maak het inschrijfgeld over via Pay-pal met de link onderaan deze pagina.

_Voorzie alle afbeeldingen van een correcte naam.

_Stuur je afbeeldingen in via e-mail.

BERICHT VAN ACCEPTATIE

Nadat alle kunstwerken zijn gezien door de juryleden krijg je bericht of je werk is opgenomen in de competitie, en of je een prijs hebt gewonnen per email voor 8 november 2015.

EXPOSITIE DATA EN LOCATIE

Geaccepteerde kunst wordt tentoongesteld in de huidige expositieruimte op www.artisttableonline.com/exhibition van 09 november 2015 tot 08 february 2016

Na de laatste datum wordt de expositie verplaatst naar het archief, de ‚Shelved’ sectie van de site waar het werk dan terug te vinden is samen met andere ArtisTTable exposities.

De expositie wordt onder de aandacht gebracht op veel online social media, en blogs. Traditionele media zoals kranten en bladen krijgen een persbericht toegestuurd met alle details van de expositie, inclusief de namen van de winnaars, en de beoordeling van de jury.

MEDIA DIE IN AANMERKING KOMEN

Origineel werk, twee-, en drie dimensionale kunst, gemaakt in de periode van twee of drie jaar voorafgaand aan het jaar van de expositie inkomt in aanmerking.

Voor de tentoonstelling komen alleen originele werken in aanmerking. De kunstwerken kunnen twee-, of driedimensionaal zijn, en moeten gemaakt zijn gedurende twee jaar voorafgaand aan de datum van inzending. In aanmerking komende media omvatten : olie , aquarel , acryl , gouache , gemengde media , alkyd harsen , collage , pastel , potlood, pen en inkt , tempera, scratchboard en originele afdrukken ( bijv. lithografie, etsen , gravures , zeefdruk ) , fotografie , mozaïek , sculptuur van steen, beton , gegoten metalen, gips , gevonden voorwerpen , vezels , keramiek , klei, was , enz. . Niet in aanmerking komende media omvatten : Reproductie prenten, sieraden , kunstwerken in frames. Afgeleide werken en werken gemaakt onder toezicht van een instructeur komen niet in aanmerking .Werk dat eerder is toegelaten tot een ArtisTTable tentoonstelling komt ook niet in aanmerking. Als je je afvraagt of jouw werk in aanmerking komt , stuur dan een email info@artisttableonline.com en wij zullen het je graag laten weten .

Hoe kun je je inschrijven?

Onderaan deze pagina vind je een link naar het registratieformulier. Vul het hele formulier volledig in, en klik op de „Verzend” knop. Daarop verschijnt een bericht met een link naar de instructies voor betaling van de inschrijfkosten.

Nadat je het registratieformulier hebt ingevuld, enhet inschrijfgeld is betaald krijg je de laatste instructies over het inzenden van afbeeldingen voor de expositie.

INSCHRIJFGELD

De inschrijfkosten zijn $ 25,- te betalen via PayPal. Als je op een andere manier wil betalen neem dan even contact met ons op.info@artisttableonline.com

Voor $ 25,- inschrijfgeld kun je tot tot maximaal 5 afbeeldingen insturen voor de Ladies First tentoonstelling ( dat is ongeveer € 20 voor 5 afbeeldingen ).

Het inschrijfgeld is voor onze administratiekosten, en de geldprijzen.

Als je vragen hebt over de kosten , stuur dan een email naar : info@artisttableonline.com

( NB - Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.)

BESTANDSBEHEER

Om alle inzendingen goed te kunnen verwerken is het belangrijk dat je werk een goede naam is voorzien. Een bestandsnaam moet bestaan uit twee delen gescheiden door een laag streepje (_).

Het eerste deel van de naam is de achternaam van de kunstenaar. Het weede deel is de titel van het kunstwerk. Bestandsnamen mogen niet langer zijn dan 40 karakters en mogen geen symbolen bevatten zoals !, @,#,%,&, etc.

Een goed voorbeeld van eenbestandsnaam is Achternaam_Titel.jpg

Afbeeldingen moeten 72 dpi JPG-formaat en mogen niet langer zijn dan 800 pixels aan de langste zijde.

RICHTLIJNEN VOOR HET INZENDEN VAN WERK.

De inzendingen worden gejureerd van digitale bestanden . De beelden kunnen worden gemaild naar info@artisttableonline.com .

Afbeeldingen moeten 72 dpi JPG-formaat en mogen niet langer zijn dan 800 pixels aan de langste zijde.

Beelden van hoge kwaliteit zijn essentieel voor de kwalificatie. Onscherpe , scheefstaande, of slecht belichte foto's , en verkeerd benoemde bestanden worden niet geaccepteerd .

INSTRUCTIES VOOR HET INSTUREN VAN BESTANDEN

1 ) Maak een mooie foto van jouw kunstwerk.

2) Formatteer het, en geef het de juiste bestandsnaam zoals hierboven beschreven.

3) Stuur het als bijlage bij een e-mail naar info@artisttableonline.com

4 ) Typ Ladies First in de onderwerpregel .

5 ) Typ je eigen naam in de tekst van de e-mail.

6 ) Verstuur de e-mail.

KUNSTWERKEN INSTUREN

Het is niet nodig om originele kunstwerken in te sturen aangezien het gaat om digitale, online tentoonstellingen.

VERKOOP van KUNST

Omdat we heel veel vragen kregen over de verkoop van werk bieden we nu ook de mogelijkheid aan om een verkoopprijs aan de inzending toe te voegen. Als het werk niet te koop is, is dat ook goed. Op het inschrijvingsformulier kun je aan vinken of het werk te koop is, en er is ruimte om een prijs op te geven.

ArtisTTable zal alle vragen over de verkoop terug naar de kunstenaar verwijzen . ArtisTTable behoudt geen belang of recht om een % van de omzet als gevolg van deelname aan deze wedstrijd en tentoonstelling. Verkoop en het verzamelen van betaling is de uitsluitende verantwoordelijkheid van de kunstenaar .

Because we have had so many questions about selling work and if the has to be for sale, we are going to offer the option of including a sale price for the artwork in the show. If it is not for sale, that is ok too. On the registration form there is now a space for you to check if the work is for sale or not and a place to include the price.

RECHTEN & REPRODUCTIES

ArtisTTable behoudt zich het recht voor om alle aanvaarde inzendingen te reproduceren voor het publiceren in de tentoonstelling, ongeacht de auteursrechten , ArtisTTable behoudt zich het recht voor om alle aanvaarde inzendingen te gebruiken in persberichten, diashows , presentaties , artikelen op de ArtisTTable website . Credits van kunstenaar zullen het kunstwerk altijd begeleiden .

The ArtisTTable zal niet deelnemen aan de verkoop of ruil van een van de beelden van de ingediende kunstwerken voor de wedstrijden en tentoonstellingen van ArtisTTable . De kunstenaar behoudt alle auteursrechten van een voor ArtisTTable wedstrijd ingezonden beelden . Door Indiening van een werk geeft U aan akkoord te gaan met de voorwaarden zoals deze zijn geformuleerd in deze oproep voor inzendingen .

PRIJZEN

De ArtisTTable gemeenschap, competitie, en tentoonstellingen staat volledig op zichzelf, en wordt gefinancierd door de initiatiefnemers.

De hoogte van de geldprijzen voor de winnaars van de competities is gebaseerd op het aantal inzendingen dat wordt ingediend voor de betreffende competities , met een minimum van $ 100,- in het totaal.

Prijzen worden door de ArtisTTable toegekend op basis van de besluiten van onze onafhankelijke juries. Juries komen uit allerlei disciplines en hebben altijd een breed scala aan ervaring, kennis en competenties. Zij worden gekozen op basis van hun kennis en ervaring en hebben een speciale band met het thema van onze tentoonstellingen.

Prijzen worden uitbetaald via PayPal of via een overschrijving.

PUBLIEKSPRIJS

De ArtisTTablewil graag weten het publiek heeft te zeggen over de kunst die bij ons getoond wordt. Daarom heeft de ArtisTTable een publieksprijs.

De publieksprijs is ook een aanmoediging voor de kunstenaars om de aandacht te vestigen op hun werk in onze tentoonstelling. Kunstenaars delen de link naar de tentoonstelling met vrienden, familie, fans, volgers etc, om op die manier zoveel mogelijk stemmen te krijgen.

Stemmen voor de publieksprijs is eenvoudig. Elke pagina met een kunstwerk bevat een stemknop. Door de stemknop aan te klikken is je stem geregistreerd. Stemmen kan zolang de tentoonstelling loopt.

De publieksprijs een speciale benoeming in de eregallerij, en één keer gratis meedoen met een volgende ArtisTTable tentoonstelling naar keuze.

WAT IS DE ARTISTTABLE?

De ArtisTTable is een internationale kunstgroep opgericht in 2012 als forum voor kunstenaars om deel te nemen kunst tentoonstellingen met een jury. De ArtisTTable is opgericht door twee kunstenaars, Royce Deans uit Michigan VS, en Tali Farchi uit Zwolle, Nederland. Zij hebben de ArtisTTable opgericht omdat ze allebei interesse hebben in het samenbrengen van kunstliefhebbers en kunstenaars uit verschillende culturen, en landen.

IS DE ARTISTTABLE ALLEEN ONLINE?

Alhoewel de ArtisTTable was opgezet als een online forum, kwamen er al in het eerste jaar echte ontmoetingen tussen kunstenaars via de ArtisTTable op gang.

Vandaag de dag bestaat ongeveer de helft van onze werkzaamheden uit workshops, kunst werkweken, en andere evenementen die kunstenaars bij elkaar brengen, om samen aan hun kunst te werken. Toch is de basis van al ons werk de Online tentoonstellingen, maar misschien komen er in de toekomst meer en andere mogelijkheden om kunstenaars bij elkaar te brengen

WAT VOOR EVENEMENTEN ORGANISEERT DE ARTISTTABLE?

Één van de eerste evenementen die wij organiseerden was een intensief modelteken evenement. We zijn er allebei van overtuigd dat het belangrijk is om met echte modellen te werken, wat je ook maakt. Voor individuele kunstenaars is het vaak moeilijk om een model te vinden, en het is belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden. Werken met een model opent vaak nieuwe vormen van creativiteit in je kunst. We hebben model teken sessies georganiseerd van 8, 12, en 24 uur, en ook simultaan modelteken sessies in onze Nederlandse en Amerikaanse studios met een live videoverbinding.

We organiseren ook kunst werkweken. We hebben deze werkweken georganiseerd in de VS en in Frankrijk, en we plannen werkweken in Nederland, Israël, Panama, en ook weer in de VS. Onze kunst werkweken staan open voor kunstenaars van alle disciplines, schilders, tekenaars, fotografen, schrijvers en andere creatieven zijn van harte welkom.

WIE ZIJN TALI EN ROYCE?

Wij zijn twee kunstenaars. Wij wonen en werken op twee verschillende continenten, en we groeiden allebei op in zeer verschillende culturen. Wij werden bij elkaar gebracht door de kunst, en we werken nu al zo’n tien jaar samen aan verschillende projecten over de hele wereld. Als we niet samenwerken aan één van onze ArtisTTable projecten, dan werken we individueel in onze eigen studios in Zwolle, Nederland, en in Michigan, VS

www.talifarchi.com

www.roycedeans.com

HOE KOM IK IN CONTACT MET DE ARTISTTABLE?

Je kunt ons bereiken per e-mail: info@ArtisTTableOnline.com

Je kan onze website elk moment bezoeken: www.ArtisTTableOnline.com

Je kunt ons ook vinden op diverse sociale media: www.ArtisTTableOnline.com/followus

MOCHT JE NOG VRAGEN HEBBEN?

Email ons: info@ArtisTTableOnline.com

Klik hier om je aan te melden voor Ladies First, ArtisTTable 2015 Women's Show