Oog-Oog-Neus-Mond - The ArtisTTable's Portretten Show
Gejureerde online tentoonstelling
Geldprijzen
Publieksprijs
• An all media show calling for protretten or auto-portretten. 
Voor  $25 inschrijfgeld kun je tot tot 5  afbeeldingen insturen (is ongeveer € 18,5 voor 5 afbeeldingen )
Uiterste datum voor insturen : 31 March 2014
Bekendmaking van de winnaars: 4 April 2014
Opening tentoonstelling: 5 April 2014THEMA
Oog-Oog-Neus-Mond
Zo leren kinderen al sinds jaar en dag een gezicht tekenen. Het gaat gepaard met handgebaren die wijzen op verschillende delen van het gezicht. Het portret is van oudsher één van de  belangrijkste onderwerpen in de kunst. Voor deze expositie zijn wij op zoek naar portretten in de meest brede zin van het woord.


BELANGRIJKE DATA
Entry Deadline: 31 March 2014
Results Notification:
4 April  2014
Exhibition Dates:
6- April - 9 May 2014

BESCHRIJVING VAN HET PROJECT
Alle kunstenaars en fotografen worden uitgenodigd om werk in te sturen voor een ArtisTTable online tentoonstelling getiteld  Oog-Oog-Neus-Mond , op www.ArtistTTableOnline.com . Geaccepteerde  kunstenaars worden tentoongesteld gedurende een maand  met beschrijvingen van het kunstwerk en contactinformatie over de artiest . Na sluiting van  de tentoonstelling zal het werk  toegankelijk blijven in de sectie ' Shelved ' van de site.  Geaccepteerde kunstenaars komen in aanmerking voor het winnen van één van de drie geldprijzen.

ONDERWERP / beoordelingscriteria
Oog-Oog-Neus-Mond is een all-media tentoonstelling is een met portretten als thema .
• Originaliteit .
• interpretatie van het thema .
• De algehele artistieke kwaliteit van het werk , met inbegrip van compositorische kwaliteit.

MEDIA
Voor de tentoonstelling komen alleen originele werken in aanmerking. De kunstwerken kunnen twee-, of driedimensionaal zijn, en moeten gemaakt zijn gedurende twee jaar voorafgaand aan de datum van inzending. In aanmerking komende media omvatten : olie , aquarel , acryl , gouache , gemengde media , alkydharsen , collage , pastel , potlood, pen en inkt , tempera, scratchboard en originele afdrukken ( bijv. lithografie, etsen , gravures , zeefdruk ) , fotografie , mozaïek , sculptuur van steen, beton , gegoten metalen, gips , gevonden voorwerpen , vezels , keramiek , klei, was , enz. . Niet in aanmerking komende media omvatten : Reproductie prenten, sieraden , kunstwerken in frames.  Afgeleide werken en werken gemaakt onder toezicht van een instructeur komen niet in aanmerking . Werk dat eerder is toegelaten tot een ArtisTTable tentoonstelling komt ook niet in aanmerking. Als je je afvraagt of jouw werk in aanmerking komt , stuur dan een email info@artisttableonline.com en wij zullen het je graag laten weten .

RICHTLIJNEN
Kunstenaars van 18 jaar of ouder worden uitgenodigd om werk in te sturen tot 5 stuks per inzending. De werken mogen niet ouder zijn dan twee jaar op de datum van inzending.

INSCHRIJFGELDEN
Voor  $ 25,- inschrijfgeld kun je tot tot maximaal 5  afbeeldingen insturen voor
 de
Oog-Oog-Neus-Mond tentoonstelling ( dat is ongeveer € 18,5 voor 5 afbeeldingen ).
Als je vragen hebt over de kosten , stuur dan een email naar : info@artisttableonline.com
( NB - Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.)

RICHTLIJNEN VOOR HET INZENDEN VAN WERK.
De inzendingen worden gejureerd van digitale bestanden . De beelden kunnen worden gemaild naar info@artisttableonline.com .
Afbeeldingen moeten 72 dpi JPG-formaat en mogen niet langer zijn dan 800 pixels aan de langste zijde.
Beelden van hoge kwaliteit zijn essentieel voor de kwalificatie. Onscherpe , scheefstaande, of slecht belichte foto's , en verkeerd benoemde  bestanden worden niet geaccepteerd .


BESTANDSNAMEN
Om alle inzendingen goed te kunnen beheren, is het uiterst belangrijk  dat de bestanden op de juiste manier worden geregistreerd.  . Elke bestandsnaam moet bestaan uit drie delen , gescheiden door een underscore ( _ ) . 
• Deel 1 is een code die aangeeft voor welke tentoonstelling  het bestand worden ingediend , in dit geval , ZOO vertegenwoordigt Oog-Oog-Neus-Mond
• Deel 2 is de achternaam van de artiest. 
• Deel 3 is de titel van het kunstwerk . Bestandsnamen mogen niet langer zijn dan 40 tekens en mogen geen symbolen bevatten zoals , ! , @ , # , % , & , Enz.
Voorbeeld van een goed bestandslabel is :   OONM_jouw achternaam_Titel.jpg

INSTRUCTIES VOOR HET INSTUREN VAN BESTANDEN
1 ) Maak een mooie foto van jouw kunstwerk.
2)  Formatteer het, en geef het de juiste bestandsnaam zoals hierboven beschreven.
3)  Stuur het als bijlage bij een e-mail naar info@artisttableonline.com
4 ) Typ Protretten in de onderwerpregel .
5 ) Typ je eigen naam in de tekst van de e-mail.
6 )  Verstuur de e-mail.


CHECKLIST BIJ DE INZENDING
• Schrijf een korte kunstenaars verklaring over de inzending . Maximaal 300 woorden .
Vul het inschrijfformulier in voor In & Out of the Zoo  . (Links onderaan deze prospectus) .
Maak de  betaling via Pay-Pal met de link in het Entry Form .(Let op, deze betaling kan niet terug gestort worden)
Let erop dat de in te sturen bestanden van een juiste naam zijn voorzien.
Verstuur de bestanden via e-mail .

JURIE
Michal Ben Zeev


VERKOOP
ArtisTTable zal alle vragen over de verkoop terug naar de kunstenaar verwijzen . ArtisTTable behoudt geen belang of recht om een % van de omzet als gevolg van deelname aan deze wedstrijd en tentoonstelling. Verkoop en het verzamelen van betaling is de uitsluitende verantwoordelijkheid van de kunstenaar .

RECHTEN & REPRODUCTIIES
ArtisTTable behoudt zich het recht voor om alle aanvaarde inzendingen te reproduceren voor het publiceren in de tentoonstelling,  ongeacht de auteursrechten ,
ArtisTTable behoudt zich het recht voor om alle aanvaarde inzendingen te gebruiken in persberichten, diashows , presentaties , artikelen  op de ArtisTTable website . Credits van kunstenaar zullen het kunstwerk altijd begeleiden .

The ArtisTTable zal niet deelnemen aan de verkoop of ruil van een van de beelden van de  ingediende  kunstwerken voor de
 wedstrijden en tentoonstellingen van ArtisTTable . De kunstenaar behoudt alle auteursrechten van een voor ArtisTTable wedstrijd ingezonden beelden . Door Indiening van een werk geeft U aan akkoord te gaan met de voorwaarden zoals deze zijn geformuleerd in deze oproep voor inzendingen .

TENTOONSTELLING INFORMATIE
Alle kunstenaars die kunstwerk inzenden worden op 4 april per e-mail op de hoogte gesteld van de uitkomst van de jury. Het werk van alle deelnemende kunstenaars zal worden getoond in de huidige tentoonstellingsruimte www.artisttableonline.com / tentoonstelling van 5 april - 9 mei 2014. Na de einddatum van de tentoonstelling zal het werk worden verplaatst naar de archiefsectie van de site waar deze beschikbaar bijft voor het bekijken, samen met andere ArtisTTable tentoonstellingen. De tentoonstelling zal worden bekend gemaakt via vele online social media en blogs . Traditionele publicaties zoals kranten en tijdschriften zal worden verzonden persberichten waarin de tentoonstelling , en de namen van de winnaars en het jurylid verklaring .

PRIJZEN
De ArtisTTable gemeenschap, competitie, en tentoonstellingen staat volledig op zichzelf, en is 
gefinancierd door de initiatiefnemers. 
De hoogte van de geldprijzen voor de winnaars van de competities is gebaseerd op het aantal inzendingen dat wordt ingediend voor de betreffende competities , met een minimum van $100,- .